Isaac westmenloAA barun

Isaac Baron nadaleko je poznat kao jedan od najboljih igrača turnira i cash gamea u online pokeru. Godine 2007. Isaac je proglašen CardPlayer online igračem godine. U svojoj poker karijeri, Isaac Baron spremio je više od 3.000.000 dolara u nagradnom fondu, osvojio 13 naslova i postao jedan od najpoznatijih igrača online pokera. Najprestižnija Isaacova pobjeda došla je na PokerStars Sunday Million, Full Tilt $750,000 Guarantee i PokerStars $200 Rebuy događajima. Iako je Baron počeo više usmjeravati svoju pozornost na cash igre i turnire uživo, on je i dalje prijetnja za skidanje bilo kojeg turnira na koji se prijavi. Nedavni nastup na finalnom stolu European Poker Toura donio je Isaacu Baronu gotovo 1.000.000 $ i učvrstio njegovo mjesto kao jednog od najboljih poker igrača na online ili live turnirima.

Alex AJKHoosier1 Kamberis

S više od 3.300.000 $ u poker karijeri, AJKHoosier1 je neporecivo na užem izboru najboljih online poker igrača. Alex je počeo igrati poker 2006. i nakon solidnog početka svoje karijere 2007., eksplodirao je na poker sceni 2008. s nešto manje od 2,8 milijuna dolara u turnirskim dobicima.

U 2008., AJKHoosier1 je bio CardPlayer Online igrač godine, i već je skupio 122 gotovine i 9 naslova u svojoj kratkoj karijeri. Kao i mnogi dominantni igrači online pokera, Alex se počeo širiti na turnirima u pokeru uživo i sigurno će biti težak na bilo kojem turniru u pokeru uživo ili na mreži na kojem sudjeluje.

Shaundeeb

Shaun Deeb trenutno je vodeći u utrci CardPlayer Online Player of the Year, a posljednjih je nekoliko godina jedan od najboljih igrača online pokera. Deeb je nedavno osvojio $75,000 Guarantee i osvojio je 2. mjesto na PokerStars Super Tuesday i Full Tilt Poker Sunday Brawl turnirima. U svojoj poker karijeri, Shaun Deeb je već skupio više od 2.000.000 turnirskih dobitaka, 20 poker naslova i nevjerojatnih 120 unovčavanja. Deeb nije samo izuzetno talentiran, već je poznat i kao poker grinder, navodno igrajući 30 turnira dnevno u prosjeku.

Annette_15

Annette Obrestad već je upisala svoje ime u povijest pokera pobjedom na 2007. World Series of Poker Europe Main Eventu. Činjenica da Annette_15 još uvijek nije dovoljno stara da sudjeluje na poker turnirima uživo u Sjedinjenim Državama, čini njezinih 3.400.000 $ u poker turnirima u karijeri još impresivnijima. Annette Obrestad također je slavno osvojila sit n go turnir od 180 osoba, dok je samo jednom dosegla vrhunac svojih karata. Među ostalim legendarnim pričama o Annette_15 je da je novac osvojen na besplatnim turnirima pretvorila u milijune dolara bez da je ikada napravila polog na internetskoj poker stranici. Annette_15 nije ponovila svoju raniju turnirsku dominaciju u posljednje dvije godine, ali legenda će nedvojbeno nastaviti rasti.

Kevin BeL0WaB0Ve Saul

Kevin BeL0WaB0Ve Saul poznat je kao jedna od najdominantnijih sila na ranim online poker turnirima. Kevin Saul iskoristio je svoj rani online uspjeh u isplatu od $1,3000,000 na Bellagio Cupu 2007. i WPT naslov. BeL0WaB0Ve i mala skupina turnirskih igrača počeli su igrati hiper-agresivno i dominirati krugom online poker turnira prije nekoliko godina. Ostatak online turnirskih polja bio je prisiljen promijeniti svoj stil igre, a krajnji rezultat je da turnirski igrači koriste više 3 i 4bet blefova i značajno su olabavili svoje raise i callove. BeL0WaB0Ve je pomogao da se turnirski poker pomakne na višu razinu i obično rano ispada ili se bori za naslov. Dominacija Kevina Saula u online pokeru možda nestaje, ali smatra se snagom na turnirskoj poker sceni uživo.

Jon PearlJammer Turner

Nakon skromnog početka svoje karijere 2005. i 2006., Jon PearlJammer Turner postao je jedan od najboljih igrača uživo i online pokera na turnirima. PearlJammer ima više od 2.000.000 $ u poker karijeri i trenutno je visoko rangiran na ljestvici igrača godine uživo i na mreži. Jon je impresionirao ljude na Full Tilt Pokeru dovoljno da dobije ugovor o sponzorstvu i naveden je crvenom bojom na web stranici kao Full Tilt Professional. Uz svojih 9 pobjeda u karijeri, PearlJammer ima 138 unovčenja, uključujući dva finalna stola na Svjetskom prvenstvu u pokeru 2009. godine. Jon je dobro zaokružen igrač i ističe se u mješovitim igrama kao iu No-Limit Hold’emu. PearlJammer bi mogao biti dvostruka prijetnja godinama koje dolaze s mogućnošću osvajanja nagrada za igrača godine i igrača godine na mreži. Godine 2008. PearlJammer i kolege online studi Eric Rizen Lynch i Jon Apestyles Van Fleet izdali su Winning Poker Tournaments One Hand at a Time, knjiga I, knjigu o strategiji online turnira.